getuigskrifte

Niks bring ons meer vreugde as om die wonderlike genesing te sien wat Ayurveda kan gee nie. Ayurveda het die toets van die tyd geslaag vanweë die omvang daarvan as 'n genesingswetenskap, en ons kry voortdurend verslae van pasiënte oor hoe dit hulle gehelp het. As u nog nie die pragtige genesing van Ayurveda ervaar het nie, nooi ons u uit om ook gou te kom.

Ons praat nog steeds oor ons wonderlike drie dae saam met u in Maart hierdie jaar en hoop om binnekort terug te keer.

JillSeptember 2014, Australië

Ek sou 'n rustige tyd nodig gehad het om my ervaring met IVAC neer te skryf. Dit was tans een van die beste ervarings in my lewe en ek wil meer daarvan hê. Ek voel nog steeds vars en verjongd, ondanks 'n gejaagde reisplan na 15 dae behandeling. Die atmosfeer, kalmte en rustigheid om daar te wees, help in my daaglikse take hier. Ek voel baie ligter, rustiger en versamel. Gesondheidsgewys voel ek ongelooflik, ek mis die gereelde terapieë :). Ek het al die medisyne betyds geneem en probeer om my dieet te beheer. Die asemhaling kom soms voor, maar glad nie so erg as wat dit was nie. Ek het besef dat die panchakarma -behandeling elke jaar 'n moet is. Die snehpana en virechana het werklik gewerk en wondere verrig aan my stelsel. Dit het perfek opgetree deur my te probeer weghou van ongesonde kos. Ek is nie meer lus om gemors en ongesonde kos te eet nie. Alhoewel Snehpana en virechana op daardie tydstip 'n bietjie moeilik lyk, maar dit voel die moeite werd om die positiewe uitwerking daarvan te voel. Ek is regtig bly dat ek impulsief besluit het om dit te doen en sal dit so gou moontlik weer wil besoek. Dankie almal dat u die plek soos 'n tuiste laat voel het, en die persoonlike sorg wat elke lid inbring, is baie aangrypend.

ChandraJulie 2014, Mumbai

Ek het twee weke by IVAC gebly om 'n langtermyn gesondheidsprobleem aan te spreek. Ek het gevind dat die hoofdokter by IVAC, dr. Belaku, 'n uitstekende Ayurvediese praktisyn was in haar diagnose, in die daaglikse behandeling wat sy beplan het, beskikbaar was (beide tydens en na my verblyf daar), en die belangrikste, om 'n langdurige dieet op te stel wat realisties was om werk en lewenstyl in ag te neem, en dit is iets wat ek eintlik kan volg nadat ek na die normale lewe teruggekeer het. Die terapeutiese behandelings wat aangebied is, was nie vooraf bepaal nie, maar eienaardig vir my (en elke pasiënt se) toestand, wat baie lekker was.

AthithiJulie 2014, Nieu -Delhi

Konsultante en masseurs wat baie ervare is, die algehele ervaring is baie goed. Ons het 3 dae daar gebly. Maar die volgende keer wil ons langer bly om aan te gaan met die totale detoksbehandeling.

JayaJunie 2014, Bangalore

Indië bied 'n wye verskeidenheid keuses, van die heeltemal onaanvaarbare tot die sublieme; sommige plekke van Ayurvediese behandelings is ongelukkig so nat en onhigiënies dat dit regtig eng is. Aan die ander kant van die spektrum, diep op die gebied van die sublieme, bied die IVAC alle tradisionele terapieë van Ayurveda, met onoortreflike geriewe en aandag in detail. In werklikheid kan u met die eerste oogopslag die IVAC vergis met 'n klein spa van wêreldgehalte of 'n intieme, gerieflike verblyf vir die elite. - Chris Kilham is die skrywer van baie boeke oor joga en natuurlike gesondheid, sê hy in sy boek "Tales from the Medicine Trail"

Chris KilhamNovember 2010

Geen woord van my nie, ek kan regtig sê hoe ek voel oor my verblyf by IVAC.Dr. Belaku (sy is maar 5 voet groot, maar 'n REUSE van 'n dokter.) En die Treatment Team was fantasties! Dit was algemeen om die genl. Bestuurder soggens te sien loop en dieselfde kos te eet tydens die aandete, net soos u geëet het. Me. Bhat: ons joga -afrigter, het ons ouderdomme verstaan ​​en saam met ons op ons vlak gewerk om die beste uit ons te haal. Aan die einde van die maand was ek verbaas oor my nuwe vermoë. Kortom: ek het IVAC 30 dae van my lewe gegee, en IVAC het my jare aan my lewe gegee.

MerkApril 2014, Jeddah, Saoedi -Arabië

Ek voel nie skaam om te sê dat ek onder ernstige depressie, hiper angs, erge rugpyn as gevolg van 'n motorongeluk was nie. Die eerste sewe dae was te moeilik, ek wou rook en pittige kos eet. Die 7/24 OM -gesang. Almal, ongeag van huishouding tot dokters wat pasiënte besoek in hul begroete "Namaste". Hulle het nie net groot besorgdheid oor al die pasiënte getoon nie, maar hulle was ook kundig op hul gebied en was dol oor wat hulle doen. Dit was die mees bevredigende en voedende deel van my verblyf. Boonop was die fasiliteite en omgewings eerste klas, insluitend my kamer, die terrein, die kos, die rustigheid en die uitsig. Dit alles het bygedra tot die gevoel van fisiese en geestelike welsyn waarmee ek weg is en probeer het om by my te bly deur al die gereedskap wat ek daar geleer het, te gebruik. 

Ek beveel IVAC aan vir almal. Ek was deur die jare op baie sulke plekke, maar ek kan eerlik sê dat niemand hiermee kan vergelyk nie. Ek is van plan om elke jaar terug te keer. By die aanvanklike konsultasie van die dokter word besluit oor die behandeling; dit is baie en baie, afhangende van waarvoor u gekom het. Die masseerbehandelings is net fantasties en die terapeute is uitstekend. Boonop was die joga -instrukteur uiters verdraagsaam teenoor 'n volledige beginner en het my laat uitsien na elke sessie.

Dit was my vierde reis en hierdie was vir my ouers, sodat hulle kon weet dat daar 'n hemelse plek kan wees ... en weer en weer besoek. Vandag is ek so selfversekerd as wat ek my GOED begin lewe het.

Deepak TolaniSeptember 2013, Verenigde Koninkryk

By my terugkeer was my gesin baie bly om my meer ontspanne en met 'n duideliker gelaatskleur te sien. Ek probeer hard om tred te hou met die dieetbeperkings. Ek het die medisyne betyds geneem en die gesigspak toegedien. Om weg te bly van lekkers was ook rof, maar ek beheer en neem baie min om die drang te verminder.

Amrita GuptaNovember 2010, Indië

Uitstekende atmosfeer, diens en personeel. Veral die personeel en dokters is baie vriendelik en behulpsaam. Uitstekende eiendom met baie vriendelike personeel. Die kos was puik en skoon. Goed onderhou kamers.

Anil JhangianiSeptember 2010, Indië

Aan al die personeel by IVAC, baie dankie vir al die liefdevolle sorg en aandag en die harde werk wat my gedoen het om my verblyf by IVAC so wonderlik te maak. Ek het werklik 'n wonderlike genesingservaring gehad! Ek voel bevoorreg dat ek 'n hele maand hier deurgebring het en sulke wonderlike mense ontmoet het. Dit is elkeen van julle wat my tyd hier so 'n aangename ervaring gemaak het. Ek sal nooit my verblyf hier vergeet nie en ek hoop om op 'n stadium in die toekoms weer terug te keer. Weereens 'n GROOT DANKIE aan julle almal, en vir die pragtige geskenk en kaartjie wat ek sal koester. Ek hoop om julle almal weer te sien tydens my volgende besoek. Beste wense en baie liefde.

Becky GarnerJulie 2010, Groot -Brittanje

Ek was bly oor die uitsonderlike opleiding wat u aan die terapeute gegee het. Almal in u span het 'n fantastiese gesindheid en vir my was dit 'n ongelooflike ervaring. Ek maak IVAC deel van my jaarlikse kalender. My voorstel? Hou net aan; jy het die hart op die regte plek.

Nandini VaidyanathanJanuarie 2010, Indië

Ek wil u weer bedank vir die genesing en die tyd wat ek vroeg in Januarie vanjaar saam met u deurgebring het. Vandag is dit soos 'n wonderwerk. Skielik, 'n maand gelede, en nadat ek u advies oor kos en lewenstyl gevolg het, het ek 'n verandering in my stelsel opgemerk. Dit het al begin verbeter toe ek u sentrum verlaat, en dit het elke dag beter geword totdat ek eendag opgemerk het dat ek al die medisyne wat die Belgiese dokters vir 'n aantal jare aanbeveel het, moes vergeet. Al die probleme het nou verdwyn en vandag neem ek geen medisyne nie. Nie vir my diabetesprobleem wat blykbaar verdwyn het nie, of vir my cholesterolprobleem wat blykbaar ook verdwyn het. My oprigtingsprobleem is ook besig om opgelos te word. Om eerlik te sê, ek kan dit steeds nie glo nie, want ek voel wonderlik en dit is soos om weer gebore te word. My verstandelike houding het ook verjong en ek voel baie energie is terug in my liggaam en brein. Dit is asof entoesiasme en plesier om dinge te doen teruggevloei het na liggaam en brein. Ek het ook voortgegaan met my dieet en het nou my gewig tot 83 kg verlaag, wat blykbaar goed is. Wat kos betref, volg ek u advies, en dit lyk asof dit redelik goed werk.

Christian DelvigneJanuarie 2010, België

Ek was bly oor my opleidingsprogram. Baie slim vaardige onderwyser en al die personeel, dankie.

Zuzana PenjakovaDesember 2009, Tsjeggië

Ek was bly oor die manier waarop dokter die behandeling aan my verduidelik het, wat baie goed uitgevoer is. Al die ander personeel het baie belang gestel om my gemaklik te maak en my verblyf te geniet. Ek bedank julle almal en sien uit na my volgende besoek.

Geeta ReddyJanuarie 2009, Bangalore

EK VEL BELANGRIK OOR DIE KLIËNTEDIENSTE - KLANTTEVREDEHEID, ALMAL IS BAIE NUUSSIG EN PROFESSIONEL.

Sheilagh HenryJanuarie 2009, Verenigde Koninkryk

Dit is my derde besoek aan IVAC. Sien uit daarna om weer terug te kom.

May RamzeyerJanuarie 2009, VSA

Ek was bly oor die keuse vir IVAC onder ander Ayurveda -sentrums. 'N Werklik salige atmosfeer onder werklik vriendelike personeel en vertrek met die gevoel "Genesing bevorder inderdaad met vriendelikheid en liefde". Sal beslis aanbeveel.

Regina PrakashanSeptember 2008

Ek was bly oor die persoonlike behandeling wat die personeel verskaf het. Hulle vriendelikheid en vriendelikheid laat jou tuis voel.

Leela Prasad PamidimukkalaJulie 2008, Indië

Ek was bly oor die aandag van almal, veral dokters, die voorkantoorbestuurder, die joga -instrukteur en al die masseurs. Ek het nog nooit so 'n wonderlike Ayurvediese behandeling gehad nie! Dankie almal vir julle vriendelikheid en aandag.

Mev Suzanne PalmerJunie 2008, Australië

Die atmosfeer van die plek, infrastruktuur, terapie en beskikbaarheid van dokters op die kampus is uitstekend.

Madhu K. lyengarMei 2008, Indië

Elke keer as ek hier kom, leer ek iets nuuts oor myself, die lewe, Ayurveda en spiritualiteit. Dankie aan u almal dat u daar was en dat u Ayurveda op so 'n diepgaande en ernstige manier gegee het. Dit is 'n plek van baie hoë gehalte.

Ulla JensenMei 2008, Denemarke

Ek was gelukkig oor die sentrum as 'n geheel. Almal is baie vrolik en gelukkig. Dit was 'n wonderlike plek om 'n week deur te bring. Ek het my verblyf baie geniet.

Richard KlineMaart 2008, VSA

Wonderlike, vriendelike personeel. Waardeer hul beleefdheid. Pragtige swembad + tuine. Rustige omgewing.

Breada RossJanuarie 2008, Kanada

Ek was bly om weer na IVAC terug te keer en weer die glimlaggende vriendelike gesigte te sien. 'N Gaste -verhouding was baie behulpsaam om hierdie keer kooklesse en astrologie te organiseer, wat ek baie geniet het.

Natalie AistropeNovember 2007, Verenigde Koninkryk

Ek wil saam met my gesin en my toekomstige man terugkeer na IVAC tydens my troue en wittebrood. IVAC is die wonderlike oase, nie net in Indië nie, MAAR OOK IN DIE WORRELD !! Baie dankie vir alles wat IVAC ons gegee het. Ek hoop om julle almal te sien.

Momoyo YamaguchiSeptember 2007, Japan

Ek was bly oor die hele omgewing. Dit is 'n rustige plek waar 'n mens die beste dinge in die lewe kan leer: geluk is gesondheid. Dankie Dr Krishna dat u 'n plek geskep het wat in die oerwoude van Indië weggesteek is.

Lucia De GarciaAugustus 2007, VSA

Ek waardeer die sorg en sorg van al die personeellede. Hulle beleefdheid en glimlaggende gesigte het 'n baie goeie indruk op my gelaat en ek hoop om in die toekoms my kontak met IVAC te behou.

Leela SuriAugustus 2007, Bombay

Ek was bly oor die verblyf in die Aadarasahita Vaatavaranam. Mag die Devi seën op die plek seën, om voort te gaan met sy werk onder wie se Chaaya dit staan. Wens 'n goeie vordering toe.

Subhadra DeviAugustus 2007, Bangalore

Ek het baie pret gehad, en my gesondheid het ook verbeter en ek geniet dit om karombord te speel. Hierdie plek is wonderlik

Me Veda MekhaniFebruarie 2004, Singapoer

Tydens die hele liggaamsmassering het die dames my soos 'n prinses laat voel. Hulle was uitstekend.

Sathyamurthy, mnrDesember 2003, Bangalore

My kinders dink ek lyk twintig jaar jonger en ek lyk en voel wonderlik in liggaam, gees en siel.

Bernadette BlackwellOktober 2003, Reiskonsultant, Australië

Baie vriendelike, oplettende personeel, wonderlike atmosfeer.

Mevrou Mina ParkOktober 2003, New York, VSA

Dit was werklik 'n plesier om te besoek en so goed behandel te word soos Royalty.

Mevrou Anne CochranJulie 2003, Kanada

Dankie vir 'n aangename en onvergeetlike ervaring. Ek sal dit vir almal aanbeveel.

Me Tracy WestApril 2003, Engeland

Ek het gevind daar is 'n ware Ayurvedic -sentrum, IVAC, in Mysore. Dit is nie gekommersialiseer nie, maar eg. Dit was 'n wonderlike ervaring wat my positief en jonk laat voel het. Die fasiliteite is van internasionale standaard en 'n mens voel baie veilig in 'n gesinsomgewing. Daar is 'n teenwoordigheid van sagtheid, suiwerheid en sorg by die mense, die behandelings en die fasiliteite.

Mevrou Chiko MatsuiMaart 2003, Japan

Baie dankie vir almal se gemaklike verblyf !!! Ek het vir die eerste keer Ayurvediese behandelings beleef en na 'n verblyf van twee weke voel ek baie anders.

Alessandra WallbelMaart 2003, Switserland

Alles van begin tot einde was uitstekend. Die behandelings het ons heeltemal verjong laat voel. Hou aan met die goeie werk!

Sandhya en Malthi ShahFebruarie 2003, Webontwikkelaars, Middle Sex, UK

Die gasvryheidspersoneel was uitstekend. Dit was die moeite werd om tot hier af te kom. My verblyf hier het my baie gehelp om my gesondheidsprobleme te oorkom.

Abdul & Reem Al - BaharaniaDesember 2002, Bahrein, VAE

'N Deeglik verrykende ervaring, met 'n uiters gepoleerde en professionele personeel wat die kolle van my Kerala -ontmoetings afskakel. 'N Onteenseglike, volhartige vyfster -aanbeveling.

David LindeNovember 2002, Orlando, Florida, VSA

Die Ayurvediese behandelings hier is uitstekend. Die personeel is baie toegewyd en reageer baie. Ons beskou hierdie plek as die beste plek vir Ayurveda.

Mnr & mev ChatwalSeptember 2002, Verenigde Koninkryk

IVAC-personeel is uitstekend. Hulle werk baie, beleefd en met verantwoordelikheid.

Mnr DP SinhaJulie 2002, Noida

Alle IVAC -personeel het ons goeie diens gelewer. Die kamers en behandelings is baie goed. Ek wens IVAC word meer gewild oor die hele wêreld.

Mevrou KamalammaJulie 2002, Mysore

Ek het heerlik rustig hier gebly. Die volgende keer as ek by IVAC kom, sal ek beslis my gesin saambring.

Janet Glaush - NavorserMei 2002, Duitsland

Pragtige sentrum met behandelings van wêreldgehalte, personeel was baie vriendelik en doen hul werk met liefde en sorg.

Mev. NatalieMaart 2002, Kanada

Alle personeel was baie oplettend en uitstekend.

Mevrou Kelly JohnsonMaart 2002, Kentucky, VSA

Algehele 'n absoluut fantastiese ervaring van begin tot einde. Die hele personeel was heeltyd wonderlik! Baie dankie vir alles !!!

Pamela GristJanuarie 2002, Travel Writer, Dubai, UAE

Oor die algemeen was dit wonderlik; die gesindheid van die personeel het my verblyf die beste gemaak. Dankie IVAC dat u vir my innerlike vrede en harmonie gebring het. Ek het in 'n maand 18 kg verloor

Aman Bhalla, veldondersteuning - MBE en professionele rubgy -spelerVSA, November 2001

Ek het mank hier aangekom, maar nou kan ek vinnig loop. Die fasiliteite by IVAC is uitstekend en nie net die een word hier gesond nie; hy leer ook baie uit die genesende hande en flink vingers van die terapeute.

Dr Raj KumarNovember 2001, die beroemde Kannada -akteur, Indië

Ek was baie bly tydens my verblyf hier. Die hele personeel was baie behulpsaam.

Margarette HiltonNovember 2001, Londen

Ek het al die behandelings geniet, masseurs is baie goed opgelei en dit is een van die beste ervarings wat ek nog ooit gehad het.

Mevrou Uma Oberoi,Oktober 2001, Jeddah

Die ervaring was positief en interessant vir ons almal. Die personeel is van die hoogste moontlike kaliber.

Dr Andrew WeilJunie 2001, VSA

Ons het ons verblyf van 7 dae by IVAC geniet. Ek dank u vir al u vriendelikheid. Ons sal weer kom! Sterkte.

Me. Hatsumi, me. Atsuko, me. KeikoMaart 2001, Tokya, Japan

Ek kan nie woorde vind om die buitengewone behandeling, sorg en sorg wat IVAC toon, uit te druk nie. Weereens dankie.

Meneer SwamyJanuarie 2001, VSA

Ek het nog nooit so wonderlik gevoel nie. Op my verjaardag was ek 'n prentjie van gesondheid. Ek het nooit gedink dat ek oor so 'n kort tydperk soveel gewig sou verloor nie. Die hele spanne het my wonderlik laat voel.

Joan HoldhamDesember 2000, Nurse, Brittanje

Ek herken verskeie senior lede van die terapiepersoneel, naamlik Shankar, Shashidhar, Shashi Urs en Raju, wat uitstekende liggaamswerk, vaardighede en genesingsvoornemens toon. Ek het baie kundigheid gehad terwyl ek deur Panchakarma hier by IVAC gegaan het.

Mr.Vance en me. ZoeNovember 2000, VSA

Ons was mal oor ons verblyf en ons sal terugkom. Uitstekende personeel en diens.

Mevrou MelindaFebruarie 2000, Australië

Outentieke Panchakarma Gewigsverliesaanbod
Met ons unieke en effektiewe Ayurveda -behandeling genoem Dhanyaamladhara

Toekennings

Lewensveranderende behandeling